ONZE DIENSTEN

Wat doen we nu eigenlijk?

Briljante
geesten

Simpel gezegd: wij optimaliseren jouw website, voor een betere vindbaarheid (SEO) en optimaal gebruiksgemak (CRO). Met als doel: het verhogen van conversie.

ANNEGIEN
CRO SPECIALIST

CRO

Met CRO wordt data en feedback van website bezoekers gebruikt om het resultaat van die site te verbeteren. Conversie staat voor het omzetten van bezoekers in klanten.

Maar een conversie hoeft niet alleen het daadwerkelijk kopen van een product te zijn, het kan ook gaan om het aanvragen van meer informatie of de download van een brochure of whitepaper.

Door een grondige analyse van o.a. het gebruikersgedrag kunnen we jouw website zodanig optimaliseren dat bezoekers op eenvoudige wijze naar het beoogde einddoel worden geleid (informatie-aanvraag, aankoop, download) en daadwerkelijk gaan converteren.

Bij optimalisatie kijken we naar drempels waar bezoekers tegenaan kunnen lopen, bijvoorbeeld de site-navigatie, maar ook de positie van buttons, indeling van pagina’s, content, et cetera.

Door te blijven analyseren, kunnen we met deze data een website blijven(d) aanpassen. CRO is dan ook een ongoing proces.

GERK
SEO SPECIALIST

SEO

SEO is erop gericht dat een website beter gevonden wordt in de zoekmachines en zo meer bezoekers naar de website trekt, zodat deze kunnen gaan converteren (hey kijk, daar is CRO ook weer). ‘Kunnen jullie onze zoekwoorden aanpassen, zodat we op nummer 1 in Google komen?’, is een van de meest gestelde vraag die we horen. Was het maar zo simpel!

Bij SEO komt veel meer kijken dan alleen het vinden en verwerken van de juiste zoekwoorden. Aan SEO gaat, net als bij CRO, een gedegen strategie vooraf, waarbij we ook content en techniek aanpakken en autoriteit (moeten) opbouwen. Goede SEO-resultaten gaan niet over één nacht ijs.

Het kost tijd om een goede positie binnen de zoekmachines te krijgen. Tijd én inspanning.

Ook SEO is een never-ending proces, ook omdat de zoekmachines hun algoritmen continu blijven veranderen.

Maar wij laten ons niet foppen, door onze kennis up to date te houden, komen we nooit voor verrassingen te staan.

We ontwikkelden een briljante methode
waarmee we ons werk optimaal kunnen uitvoeren.

Wij werken voor deze mooie merken