WIE ZIJN ONZE KLANTEN?

Bekijk ons portfolio

Briljante
geesten

We zijn blij met al onze klanten, maar kunnen ze niet allemaal op de website laten zien. Een greep uit ons portfolio.

Logo Obelink - Briljante Geesten Digital Marketing

CASE: Obelink vrijetijdsmarkt

Afgelopen jaar heeft er een Migratie plaatsgevonden van alle 9 domeinen naar een compleet nieuw CMS met nieuw backoffice systeem, nieuwe ERP en uiteindelijk ook een geheel nieuwe manier van routing in het Logistieke proces.

CASE: DCP

Dutch Card Printing verkoopt en regelt alles wat te maken heeft met het bedrukken van passen en labels. We willen dat DCP nog relevanter wordt voor de potentiële klant.

CASE: Vodafone

Gedurende 6 maanden is Gerk als Interim SEO lead ingehuurd door VodafoneZiggo. In deze periode lag de focus op iPhone 12 launch. De doelstelling was om top posities te behalen in een speelveld waar de concurrentie enorm hoog is.

CASE: Gras & Groen groep

Voor Gras en Groen groep, een hoveniersbedrijf uit ‘s-Hertogenbosch zijn we aan de slag met het implementeren van een datagedreven werkwijze om nog beter op gesignaleerde kansen in te kunnen spelen.

CASE: Annadiva

Voor Annadiva, een online lingeriewinkel met vestigingen in ‘s-Hertogenbosch, Nijmegen en Amsterdam zijn we sparringspartner en adviseren we het team over uit te voeren optimalisaties.